Hemne Pistolklubb

Klubben ble startet av noen ildsjeler som gikk sammen så tidlig som i 1973 for å danne en pistolklubb hvor folk kunne samles for å drive med pistolskyting på Kyrksæterøra i Hemne Kommune. Det har opp gjennom årene vært veldig variert aktivitetsnivå i klubben, men den har de siste par årene tatt seg godt opp. Klubben har regelmessige treninger, og arrangerer flere nasjonale og internasjonale konkurranser årlig.

Pistolskyting er en super hobby og idrett for både menn og kvinner i alle aldre. I vår klubb har vi aktive skyttere som liker å konkurrere både med seg selv og andre, i tillegg til mosjonisten som synes det er gøy å skyte litt på blink i ny og ne. Her er alle velkommen uansett hvilket aktivitetsnivå de måtte være på, og vi forsøker å legg opp til en hyggelig og sosial tilværelse for alle våre medlemmer.

Hemne Pistolklubb har hovedbase på Kyrksæterøra i Heim Kommune, med underavdelinger i/på Aure, Surnadal og Frøya. Vi har i dag en stabil medlemsmasse med ivrige skyttere i alle grener. Klubben er per dags dato medlem av NSF (Norges Skytterforbund) og DSSN (Dynamisk Sports Skyting Norge), og vi har trening og konkurranse i alle programmer innenfor disse forbundene. Hemne Pistolklubb har klubbvåpen for utlån og salg av ammunisjon til disse. Du får sikkerhets opplæring og opplæring i praktisk skyting. 



Fritidsaktiviteter

Skyting

Kontaktinformasjon

909 58 546 / 

formann@hemnepistolklubb.no

www.hemnepistolklubb.no

www.facebook.com/hemnepistolklubb

Asbjørn Sagøy

Besøksadresse
Innetreningen (September - April) Onsdager kl 17:30 - Heim samf.hus Utetreninger (April - August) Onsdager kl 17:30 – Årvågsfjorden Tirsdager kl 17:30 - Kyrksæterøra - Furumoen skytebane.

Postadresse
Bruk e-post
7200 Kyrksæterøra

Andre opplysninger

Org.nummer
997730089

Stiftet dato
01.01.1973

Ant. medlemmer
65

Vipps-nummer
534340

Kategori
Sport og aktivitet

Område
Kyrksæterøra

Stikkord
Skyting moro blink hygge lek hobby pistol klubber skytterlag mål

Sist oppdatert
04.05.2023

Rediger med kode

Sosiale media

2024 © iHeim