LEDinor AS

LEDinor AS driver hovedsaklig med Energirådgivning og bistår med leveranser av behovstilpassede LED belysningssystemer fra egne agentur.  Våre kunder er privat næringsliv, næringsbygg, kontorbygg, kommuner, industri og produksjonsbedrifter, kjøpesenter, butikk, servicebedrifter og landbruk. Vår fokus er å skape de høyeste strømbesparelser med optimalt lys for våre kunder. Med valg av LED er det ikke innkjøpspris som er den vesentlige kostnaden, men hvor mye produktet koster i bruk igjennom mange års levetid. Vi kartlegger ditt lysbehov og presenterer oversiktlige kalkyler for ditt forbruk hvor du vil se hva du kan spare med høyeffektive LED produkter månedlig, årlig og på levetid.

Du kan spare mye med høyeffektiv LED belysning.

Kontakt oss før du betaler mer enn du trenger

1. Befaring og kostnadsfri analyse

Vi begynner med å kartlegge bedriftens eksisterende lyspark. Teller antall lamper, hva type lamper og hva forbruk produktene har. Ved å legge inn strømpris og diverse lystider kalkulerer vi forbruket i kWh og kroner for måned, år og levetid. 

2. Lysberegning og kalkyle

Vi regner oss frem til hva type produkter og lysmengde som gir optimalt resultat for kunde og kalkulerer kostnad for ferdig montert oppgradert LED belysning og hva som spares månedlig, årlig og på levetiden. 

3. Finansiering

Vi henter inn tilbud fra flere banker på finansiering over 3-5år, og presenterer et totalt kostnadsbilde med balanse for besparelse og nedbetalingsplan. 

Vi tilbyr selvsagt også direkte kjøp med hurtig tilbakebetalingstid på strømbesparelse. Hvor lang tid det tar vil også være inkludert i kalkyle.

4. Leveranse og avfallssortering

Vi har 3-5 dagers leveranse på lagerførte produkter og sertifisert elektroinstallatør vil stå for montasje på ønsket tidspunkt. I samarbeid med godkjent avfallsbedrift vil avfallssortering av gamle lamper bli korrekt håndtert. 

Vi leverer med 5 års garanti og service. 

Kontaktinformasjon

91916680 / 91916680

opk@ledinor.no

www.ledinor.no

Ole Petter Karlsvik

Adresse
Landvegen 72
BETA Coworkingspace, Stornaustet
6680 Halsanaustan

Andre opplysninger

Org.nummer
924556803

Åpningstid
Ring for avtale.

Levering
Etter avtale

Antall ansatte
1

Kategori
Tjenester og service

Område
Halsanaustan

Stikkord
Ledbelysning, Salg, rådgivning ,installasjon, elektroteknisk, trådløst, systemer. Lys. LED Energioptimalisering, tekniske anlegg LED belysningssystemer, SD  anlegg, styringssystemer,elektrotekniske tele,automatiseringsanlegg.  Energirådgivning, salgsingeniør, HNF

Sist oppdatert
04.04.2023

Rediger med kode

Sosiale media

2023 © iHeim