Frivillighetens år

I hele 2022 skal vi feire 🥳 frivilligheten - Norges største lagarbeid - og få enda flere med på laget!

Hele landet skal gi frivillige en ekstra oppmerksomhet i 2022, fordi de fortjener det!  Norge stopper uten lagarbeidet som legges ned av folk som ønsker å bidra til fellesskapet - så også store og små kommuner. Her i Heim er vi knallgode på lagsarbeid og frivillighet, med nesten 200 lag og organisasjoner som sørger for aktivitetstilbud for små og store - hele uka igjennom, i hele kommunen. 

Vår dag

Vi oppfordrer lag og organisasjoner til å markere sin aktivitet ved å arrangere "Vår dag" i løpet av året, for å synliggjøre mangfoldet i organisasjonslivet i Heim og Norge. Vis dere fram, vær stolt av det dere driver med og knytt enda flere til dere!

Heimuka (03.06 - 12.06)

3. - 12. juni arrangeres Heimuka, som en naturlig del av feiringen her i vår kommune. Da skal vi presse inn så mange arrangement som vi får til i løpet av én uke. Det hele sparkes i gang med Humorfestivalen 3. juni, og så håper vi at vi fyller ukekalenderen med et variert program av aktiviteter i hver krik og krok i den vidstrakte kommunen vår. Det er allerede flere ting på plass, men uka er lang og det er plass til bøttevis av happeninger. Lag og organisasjoner som ønsker å være en del av Heimuka kan melde inn sin aktivitet til Halsa Frivilligsentral eller Hemne Frivilligsentral, sånn at det får sin fortjente plass i programmet. Vær gjerne kreativ, ha med en "dæsj" humor og la festen begynne! 

La deg inspirere på Frivillighetens år 2022 sine nettsider

Sosiale media

2022 © iHeim