KIL/Hemne Fotball

Aktiv og veldrevet fotballklubb med fotballag fra knøtt til senior. Klubbens damelag spiller i 1. divisjon, og er med det representert i Toppfotballen i Norge. Herrelaget spiller i 4. divisjon.

Egen fotballklubb som organiserer det meste av fotballaktiviteten i Heim kommune. KIL/Hemne er en breddefotballklubb som har aktivitet i alle klasser fra knøtter og oppover i klassene.
Alle medlemmer i KIL/HEMNE Fotball betaler medlemskontingent til allianseidrettslaget Kyrksæterøra Idrettslag.
KIL/Hemne trener og spiller sine kamper på Hemne Sparebank Arena og inne i Sodvinhallen, i Ånesøyan på Kyrksæterøra.

KIL/Hemne er en godt organisert, strukturert og veldrevet klubb, hvor det meste driftes på dugnad. Et fremragende bevis på dette er at KIL/Hemne ble kåret til Årets Kvalitetsklubb i Trøndelag i 2019, blant ca 50 andre sertifiserte kvalitetsklubber i Trøndelag.
KIL/Hemne har fantastisk god støtte i det lokale næringsliv, og mange i det lokale næringsliv er gode og viktige samarbeidspartnere for klubben. Klubben har også godt samarbeid med Heim Kommune, NFF Trøndelag og Norges Fotballforbund.
KIL/Hemne har en meget driftig dugnadsgjeng, bestående av pensjonister, som er gull verdt for klubben. Disse utfører bygge-/utbyggingsprosjekter, drifter, steller og vedlikeholder anleggene i Ånesøyan på en utmerket måte.

Kjente fotballspillere som Erik Hoftun, Ardian Gashi, Vegard Forren, Pål Andrè Helland, Magnus Stamnestrø, Maren Volden Snekvik og Solfrid Vaagan Hofset har vokst opp og spilt for KIL/Hemne fra knøtt/miniputt og opp på senior-/A-laget før de tok steget videre til toppfotballen.
Disse spillerne har til sammen 27 seriemesterskap og 14 NM-gull (cupmesterskap), 83 A-landskamper for Norge og 72 aldersbestemte landskamper, nærmere 1300 kamper på øverste nivå og nærmere 400 A-kamper for KIL/Hemne.

Kalender

Dato Kl. Tittel Sted
30.07.2022 12:00 KIL/Hemne-Amazon Grimstad, 1.div damer Hemne Sparebank Arena, Ånesøyan, Kyrksæterøra

Fritidsaktiviteter

Fotball

Kontaktinformasjon

91848142 / 97667913

post@kilhemne.no

www.kilhemne.no

www.facebook.com/KILHemne

Are Schei (leder)

Besøksadresse
Ånesøyan

Postadresse
Ånesøyan
7200 Kyrksæterøra

Andre opplysninger

Org.nummer
983297684

Stiftet dato
04.04.2001

Ant. medlemmer
0

Vipps-nummer
76537

Kategori
Idrettslag

Område
Kyrksæterøra

Stikkord
KIL/Hemne, KIL/Hemne Fotball, KIL, K/H, Fotball, Ånesøyan, Hemne Sparebank Arena, Sodvinhallen

Sist oppdatert
28.05.2022

Rediger med kode

Sosiale media

2022 © iHeim