Torsdag 6 Juni
kl. 12:00 - 14:00
"Sirilunden", Heim helsesenter, Liabø
Arr: Venneforeninga for sykehjemmet, Liatun og HIPS

Liatunfestivalen

Velkommen til Liatunfestivalen 2024 - "I song vil vi leva, countrystyle og hes!💚

Venneforeninga for sykeheimen, LIatun og HIPS og Heimklang står som arrangør, og  Gøran Bolme fra Rindal er konferansier. Med galskap, stil og humor vil han lose publikum gjennom programmet. 

Det spilles country musikk av “festivalorkestret" som består av Ottar Bighand Johansen og Anders Sinnes . De vil også for anledningen akkompagnere Hemne seniordans, som opptrer med linedans og snertne steg! 

Liabø barnehage kommer. Mellomtrinnet fra HABUS deltar også med Linedance. Valentyn Saluting (fra Ukraina) spiller og synger 1-2 sanger 

Presentasjon av god psykisk helse ABC Allsang “Syng -med-oss-koret” fra helsesentret på Kyrksæterøra v/Marte Bugten og musikere. “Heimklang” med (dirigent Turid Røen Kroknes og pianist Bernt Bøe) Korene synger både hver for seg og felles! 

Det vil bli “hest i manesjen” denne dagen, besørget av Maren Rognskog, og kanskje får vi høre hva hun og familien som ny-innflyttede ungdommer bedriver på gården sin på Rognskogan i Betna.

 Det blir anledning til å klappe, snuse og se på de 2 dølahestene som står bundet i stakittet utenfor hagen og som bl.a. har vært med i filmen “3 nøtter til Askepott” "Mat til folket" , lunch er kortreist country-burger”, etc. og pause Utlodning i spisepausen. 

Frivillige på helsesentret gis oppmerksomhet. Info om helsesentrets kommende sansehage og sykehjemmets nominasjon til beste livsgledehjem!

Velkommen💚


Tor 06.06.2024
12:00 - 14:00
Konsert / teater / festival
"Sirilunden", Heim helsesenter, Liabø
Venneforeninga for sykehjemmet, Liatun og HIPS
Del på

Kontakt

Sosiale media

2024 © iHeim