Torsdag 6 Juni
kl. 12:00 - 14:00
"Sirilunden", Heim helsesenter, LiabĂž
Arr: Venneforeninga for sykehjemmet, Liatun og HIPS

Liatunfestivalen

Velkommen til Liatunfestivalen 2024 - "I song vil vi leva, countrystyle og hes!💚

Venneforeninga for sykeheimen, LIatun og HIPS og Heimklang stĂ„r som arrangĂžr, og  GĂžran Bolme fra Rindal er konferansier. Med galskap, stil og humor vil han lose publikum gjennom programmet. 

Det spilles country musikk av “festivalorkestret" som bestĂ„r av Ottar Bighand Johansen og Anders Sinnes . De vil ogsĂ„ for anledningen akkompagnere Hemne seniordans, som opptrer med linedans og snertne steg! 

LiabĂž barnehage kommer. Mellomtrinnet fra HABUS deltar ogsĂ„ med Linedance. Valentyn Saluting (fra Ukraina) spiller og synger 1-2 sanger 

Presentasjon av god psykisk helse ABC Allsang “Syng -med-oss-koret” fra helsesentret pĂ„ KyrksĂŠterĂžra v/Marte Bugten og musikere. “Heimklang” med (dirigent Turid RĂžen Kroknes og pianist Bernt BĂže) Korene synger bĂ„de hver for seg og felles! 

Det vil bli “hest i manesjen” denne dagen, besĂžrget av Maren Rognskog, og kanskje fĂ„r vi hĂžre hva hun og familien som ny-innflyttede ungdommer bedriver pĂ„ gĂ„rden sin pĂ„ Rognskogan i Betna.

 Det blir anledning til Ă„ klappe, snuse og se pĂ„ de 2 dĂžlahestene som stĂ„r bundet i stakittet utenfor hagen og som bl.a. har vĂŠrt med i filmen “3 nĂžtter til Askepott” "Mat til folket" , lunch er kortreist country-burger”, etc. og pause Utlodning i spisepausen. 

Frivillige pÄ helsesentret gis oppmerksomhet. Info om helsesentrets kommende sansehage og sykehjemmets nominasjon til beste livsgledehjem!

Velkommen💚


Tor 06.06.2024
12:00 - 14:00
Konsert / teater / festival
"Sirilunden", Heim helsesenter, LiabĂž
Venneforeninga for sykehjemmet, Liatun og HIPS
Del pÄ

Kontakt

Sosiale media

2024 © iHeim