Tirsdag 18 Juni
kl. 11:00
Heim helsesenter, Kyrksæteøra
Arr: Heim kommune, kultur

Sommerkonsert med Tore Halvorsen fra Ole Ivars

Gratis konsert for alle. Blir det fint vær vil det bli utekonsert, ved dårlig vær blir den innendørs. Vi lover stor stemning, og en real runde nedover” memory lane, når Tore byr på kjente og kjære hits som Englarna fans, En vår vera som en er, Nei, så tjukk du har blitt osv. Kanskje får vi også levert andre legendariske” svensktoppar”. Her er ikke veien fra vemod til latter lang! Arrangør: Den kulturelle spaserstokk.

Tore Halvorsen trådte sine barnesko i Østerdalen, - nærmere bestemt Rendalen. Det fortelles at han som svært liten villig klatret opp på vedkassa for å synge for sine foreldre og naboer. Allerede der kunne man se sanggleden og kjærligheten til å opptre som skulle følge han igjennom livet og glede hele Norge. Mest kjent er Tore som vokalist og frontfigur i dansebandet Ole Ivars (1988-2018). Sanger som «Nei så tjukk du er blitt» og «Jag trodde englarna fanns» har satt seg i ryggmargen til folket og blitt allemannseie i landet vårt. Tusener har de spilt for og spellemannsprisene er mange. Tore løftet dansebandmusikken opp på det musikalske Norgeskartet, og han ble raskt anerkjent som en meget dyktig sanger og entertainer.

Tore elsker å holde konserter for eldre og storkoser seg i møte med generasjonen som kjenner så godt til Ole Ivars og musikken deres. I år kjører han også land og strand rundt med VÅR OG SOMMERKONSERTER fra april til og med august

Tir 18.06.2024
11:00
Konsert / teater / festival
Heim helsesenter, Kyrksæteøra
Heim kommune, kultur
Del på

Kontakt

Sosiale media

2024 © iHeim