Kløvertur

Hva er Kløvertur? Kløvertur er Sanitetskvinnenes lavterskeltilbud om utendørsaktivitet for alle. En Kløvertur kan være så mye, og skal tilpasses de som vil være med. I Hemne har vi valgt at det skal være en rusletur i området Støa - slik at også de som bor rundt helsesenteret lettere kan delta. Men det betyr ikke at du må bo i området for å delta - her kan alle som vil være med! Etter en Kløvertur skal alle ha fått frisk luft, hatt hyggelig samvær med andre og opplevd gleden av fysisk aktivitet og fellesskap.

Endelig får vi Kløvertur i Hemne også! Frivilligsentralen er så glad for at Hemne Sanitetsforening vil samarbeide med oss for å få til en organisert trimaktivitet - og vi har lyst til å kalle den "Ormen lange".  

Hva er Kløvertur? Kløvertur er Sanitetskvinnenes lavterskeltilbud om utendørsaktivitet for alle. En Kløvertur kan være så mye, og skal tilpasses de som vil være med. I Hemne har vi valgt at det skal være en rusletur i området Støa - slik at også de som bor rundt helsesenteret lettere kan delta. Men det betyr ikke at du må bo i området for å delta - her kan alle som vil være med! Etter en Kløvertur skal alle ha fått frisk luft, hatt hyggelig samvær med andre og opplevd gleden av fysisk aktivitet og fellesskap. Her kan du lese mer om Kløvertur på Sanitetkvinnenes hjemmeside. 


Tor 09.12.2021
12:00 -
Helsesenteret
Hemne Frivilligsentral
Ekstern kilde
Del på

Sosiale media

2022 © iHeim