Lørdag 1 Juni
kl. 20:00 - 02:00
Hotell Koselig
Arr: Skeivt Heim

Pridefest

Pridefest på Hotell Koselig med Drag-Show og DJ

Vi ønsker velkommen til årets pridefest på Hotell Koselig!
Dørene åpner kl. 20:00.
21:00 starter drag-show med Brittany Fierce og Miss Dipp, før vi fra kl. 22:00 gjentar suksessen fra i fjor med kokende dansegulv med DJ Austinat!
CC: 100,-
Gratis inngang for alle som kommer før kl. 21:00.
Aldersgrense 18 år.

Brittany Fierce og Miss Dipp er en dragduo med røtter i Trondheim og fast hjemmebase for show på Me Nightclub. Der har de holdt dragshow en gang i måneden i 3 år. I det siste har de også spredt vingene litt utover Me Nightclub og har hatt dragshow på Havet Arena og flere andre plasser. I fjor var de med på både Trondheim Pride , OrklandsPride og Åfjord Pride, samt flere små oppdrag. Et show med de to er en ren berg-og-dal-bane hvor man får oppleve en unik blanding av sexyness og seriøsitet og tull og komedie i et og samme show.

Martine Hammervold-Austinat aka dj Austinat hadde sin første gig med det skeive klubbkonseptet DRAMAqueen i mai 2018 og har siden reist landet rundt med dj-duoen med samme navn.
Hun har blant annet spilt på Brød & Sirkus, Storgata 26, Moxy og Pride i Stockholm, Oslo, Bergen, Harstad, Drammen og Kirkenes, i tillegg til sin faste residens på utestedet Elsker.
Hun har markert seg som en dj med USB-en full av guilty pleasures, hits, r&b og pop med en forkjærlighet for disco og egentlig alt med digg bass.
Austinat spiller låtene du trodde du hadde glemt, remixene du ikke forventer og får dansegulvet til å koke hele natta.

Lør 01.06.2024
20:00 - 02:00
Hotell Koselig
Skeivt Heim
Del på

Kontakt

Sosiale media

2024 © iHeim