Mandag 9 Januar 2023
kl. 19:00 - 21:00
Halsahallen, Liabøen
Arr: Nasjonalforeningen for Folkehelsen, Halsa demensforening

Foredrag med Ingebrigt Steen Jensen

Foredrag med Ingebrigt Steen Jensen, med tema rundt den nye boka hans "Før jeg forsvinner" og hvordan han takler livet med sykdommen demens. Det blir salg og signering av boken. Pause med kaffe og noe å bite i. Halsakoret åpner kvelden. Inngang 100,- Se mindre

Ingebrigt Steen Jensen kommer tilbake til tidligere Halsa i Heim kommune, mandag 9. januar 2023. Han kommer for å snakke om sin nyeste bok «Før jeg forsvinner» og det nye livet med diagnosen Alzheimer.  
Ingebrigt gir Alzheimer og demens et ansikt og står fram med en befriende åpenhet og ufarliggjøring av det å snakke om å bli rammet av denne sykdommen. En sykdom som det kan være vanskelig å prate om og vanskelig å håndtere. I tillegg kan vi vente oss både humor og gode historier.

Arrangementet går av stabelen i Halsahallen på Liabøen kl. 19:00, mandag 9. januar 2023. Arrangører er Nasjonalforeningen for folkehelsen (NFF) Halsa demensforening, NFF Surnadal demensforening og helselag og Heim kommune. Det settes opp busser fra Surnadal (Kulturhuset 18.00) og Kyrksæterøra (17.30). Påmelding på buss fra Surnadal til Liv Botten 95729719, og fra Kyrksæterøra til Tove Karin H. Lervik 41521427 innen søndag 8. januar. Ta gjerne kontakt med de lokale lagene som arrangører for mere informasjon.

Alzheimer/demens i nær familie, hos venner eller kollegaer kan ramme alle. Jo eldre vi blir jo større er risken for å rammes. Og heldigvis, så blir mange av oss gamle. Da er det fint å kunne være åpen og prate om denne sykdommen som skader og dreper celler i hjernene våre, sånn at vi begynner å huske dårlig eller oppføre oss rart.

Ingebrigt signerer bøker i pausen og bøkene kan dere få kjøpt av Ark Surnadal som er på plass denne kvelden i Halsahallen.

Inngangsbillett kr 100,-.  Vipps eller kontant. Det er ikke forhåndssalg på billetter, men det er god plass i Halsahallen, så det blir plass til alle. Det blir også lagt til rette for best mulig lyd med profesjonelle lydfolk.

Halsakoret har takket ja til å åpne kvelden med noen sanger. Så starter foredraget, hvor det legges inn en pause for kaffe og litt å bite i.

Vi gleder oss til besøket av Ingebrigt Steen Jensen til Heim kommune, og arrangementet er åpent for alle, så det er bare å ta turen fra kommuner rundt oss også.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen! Ta kontakt med Liv Botten eller Tove Karin H. Lervik for mer informasjon.

Arrangører: Nasjonalforeningen for folkehelsen i Surnadal og Heim, samt Heim kommune v/ avdeling kultur Reidar KlungervikMan 09.01.2023
19:00 - 21:00
Halsahallen, Liabøen
Nasjonalforeningen for Folkehelsen, Halsa demensforening
Del på

Kontakt

Sosiale media

2024 © iHeim