Dette skjer i februar

Det er ikke bare morsdag, Valentines og fastelavn februar har å by på. I Heim har vi en rekke arrangement denne måneden. Her er noen kommende høydepunkter som vi mener en absolutt bør få med seg:

Det er ikke bare morsdag, Valentines og fastelavn februar har å by på. I Heim har vi en rekke arrangement denne måneden. Som alltid finner du full oversikt over nye og gjentagende arrangement og aktiviteter på Hva skjer-siden på iHeim.no.


Onsdag 8. februar – Motivasjonskveld med Arild Hoksnes i Sæter Grendahus.

Arild Hoksnes er kjent mediemann og humorist og er utdanna som motivator fra blant annet NTNU (Mastergrad i organisasjon og ledelse).

Han har skrevet masteroppgave om å "tåle en trøkk" og få tilbake motivasjonen. I 20 år har han holdt foredrag og coachet ledere og ansatte i bedrifter og organisasjoner over hele landet.

Nå skal han snakke MOTIVASJON med alle som vil. Hvordan komme igang, finne retning og holde ut når det butter imot. Hvordan trene motivasjonskondisen din, og hvordan motivere andre? Det blir foredrag og samtale og mat og drikke. Dørene åpnes klokka 18.00. For mer info og billetter: her


Lørdag 11. februar – afternoon tea og konsert

Afternoon tea på Grønset Skysstasjon - Har du prøvd populære afternoon tea? Vel, nå har du sjansen. Både lørdag 11. og 25. februar fra kl. 13.00-17.00 inviterer Grønset Skysstasjon til afternoon tea i sjarmerende omgivelser. Delikate trekantsandwich, småsøtt og scones på etasjefat. En perfekt innendørsaktivitet!


Konsert på Hotell Koselig - Ikke gå glipp av årets første konsert på Hotell Koselig, når selveste Anders Jektvik inntar scenen. Kjent for låtene ''Rampa'', ''Cava'' og ''Bare saind'' blir dette garantert en bra kveld. Konsert fra kl. 22.00 Etter konserten fortsetter festen med Hotell Koselig sin lokale trubadur Joakim Stallvik. Les mer her.Fredag 17. februar og lørdag 18. februar

Heim er en stolt revykommune, og vi storgleder oss til at Hemne Teaterlag presenterer "Lausslæpt! - 30 år med jubelbrus". Endelig står de på revyscenen igjen, og markerer deres 30.-årsjubileum som opprinnelig skulle gå av stabelen i 2021.

Store og små inviteres til tre storslåtte forestillinger i Hemne Samfunnshus. Les mer her.Og for de som lurer; morsdag er søndag 12. februar, og Valentines faller i år på en tirsdag. Vi anbefaler på det sterkeste å handle lokalt for disse anledningene. Om det så er lokal shopping eller et bedre måltid hos en av Heims trivelige restauranter.


PS Gratulerer på forskudd til Kong Harald – som har bursdag 21. februar. Foto: Frida.tegner

Sosiale media

2023 © iHeim