HeimUka 2023 kommer!

Også i år skal vi sette søkelys på mangfoldet av aktiviteter i Heim - godt pakket inn i løpet av èn uke. Og dermed er vi kanskje på god vei til å skape en tradisjon for sommerhappeninger her i vårt område?

HeimUka ble arrangert for første gang i 2022, da Frivillighetens år rådet over hele landet. Og vi synes at det å kunne sette søkelys på alt det som rører seg av aktiviteter drevet av frivilligheten, fortjener all den oppmerksomheten den kan få. Vi har så mye her i Heim! Lag og foreninger som styrer på året igjennom, som vi ikke er klar over engang. Mangfoldet og variasjonene er store, men  én ting har de til felles; alle er ment som et tilbud til oss som bor i Heim. Er ikke det flott?

Så, da smeller vi til med HeimUka for andre gang i år, og oppfordrer alle lag og foreninger, og andre konstellasjoner, til å legge et arrangement eller aktivitet til en utvidet uke 23 (2. juni - 11. juni). Prosjektgruppa ønsker innspill for å sy sammen et godt og variert program for denne uka, og alle ideer og informasjon om fastsatte arrangement mottas med meget stor takk🙏 

Ta kontakt med frivilligsentralene - vi hører gjerne fra deg🤗 Sosiale media

2023 © iHeim