HeimUka 2024

- gjør noe aktivt, gjør noe sammen, gjør noe meningsfylt Bli med på en uke som bygger fellesskap og som synliggjør aktiviteter i Heim! HeimUka arrangeres for tredje gang 1. - 9. juni og vi oppfordrer alle lag, foreninger, bedrifter og andre i Heim om å legge til store og små arrangement eller aktiviteter til HeimUka.

Året tema for HeimUka er “gjør noe aktivt, gjør noe sammen, gjør noe meningsfylt” og støtter vårt felles arbeid med ABC - for god psykisk helse. Å delta i HeimUka er god ABC. Alle har en psykisk helse. Når vi deltar i ABC-aktiviteter, styrker vi vår egen og andres psykiske helse.  

Hvordan kan du bistå? 
Vi skal altså samle alt som rører seg av aktiviteter i foreningslivet og næringslivet i Heim i tidsrommet 1. juni - 9. juni, der blant annet Pride skal fargelegge HeimUkas første dag. Humorfestivalen arrangeres 7. - 9. juni, og vil være signalarrangementet som avslutter HeimUka 2024. Men HELE uka skal fylles med små og store aktiviteter og arrangementer. Kanskje ditt lag/bedrift kan invitere til aktivitetsdag, eller samarbeide med andre om et felles arrangement? Om du har faste aktiviteter som går ukentlig gjennom hele året, er også det en fin aktivitet som skal være med å komplettere programmet for HeimUka 2024. Meld inn det du har til iHeim, Hemne Frivilligsentral eller Halsa Frivilligsentral. Påmeldingsfrist er 02.mai

Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer Generasjonslekene 2024 som en del av HeimUka. Generasjonslekene er en fin lavterskel aktivitet for folk i alle aldre. Vi oppfordrer frivillige som har anledning til å bistå med praktiske oppgaver til å kontakte oss! Påmeldingsfrist er 02.mai. Du kan lese mer om Generasjonslekene her: Generasjonslekene 2024 i Heim.  

Du kan søke tilskudd 
Har din forening et ønske om å arrangere noe som bidrar til inkludering, men mangler midler til gjennomføring? Følg lenke for å lese om Tilskudd til integreringsfremmende tiltak i Heim kommune.  

Hvordan kan bedrifter bidra til HeimUka? 
Å skape aktivitet i hele kommunen skaper også aktivitet for våre bedrifter. Din bedrift kan gjøre seg synlig ved å sponse en aktivitet eller arrangere noe selv. Kanskje dere kan tilby HeimUka-tilbud der vi sammen profilerer Heim ved å fremme Heim som et attraktivt sted å besøke og bo?  Hvordan kan vi spille på Heim-navnet? Kanskje noen kan tilby Heimgjort, Heimlengsel eller Heimburger? Bruk fantasien og bli en del av HeimUka 2024.  

Sammen bygger vi fellesskap i vårt Heim 


Kontakt

Sosiale media

2024 © iHeim