Keen på en topptur?

Sjekk ut Heim Tur for å få inspirasjon til å gå på tur i fantastisk natur og varier terreng. Rundt 140 turmål i Heim, Aure og gamle Snillfjord ligger å venter på deg i bokform og på nett🤍

Heim er beriket med flott og variert natur, og heimværingen er flink til å pakke tursekk og nyte dagen i det fri. Mange reiser hit for å ta del i den fine naturen vår, og både kjente og nye turmål står på ønskelista fra besøkende. Vi sender de gjerne videre i nabolaget, når de har haket av ønsket turmål her hos oss. 

Og så er vi så heldige da, at Heim Tur har tatt seg arbeidet med å samle alle de flotte turmålene - både her i Heim og i nabokommunen Aure. Rundt 140 turmål er beskrevet til sammen - 53 turer i Heim, 40 turer i gamle Snillfjord og 46 turer i Aure. Det er også lagt til rette for "fun facts" på veien og kanoutleie for de som måtte ønske en tur på blikkstille vann. Turene er graderte etter vanskelighetsgrad slik at alle kan finne toppturen som passer best for form og farge. Tre bøker er i handelen, og på nettsiden får du toppturlister for fjelltoppsamlere og sågar Heimturs eget turkart. 

Ta en titt på Heimtur.no, og la det inspirere til flotte opplevelser😀 God tur!🤍

Kontakt

Sosiale media

2024 © iHeim