På kino i Heim

På mandag og tirsdag kommer Julia Roberts og George Clooney på besøk i Heim - riktignok på kinolerretet i Halsahallen på Vågland og på KulØr'n på Kyrksæterøra. For barna er det animasjonsfilmen DC Super-kjæledyrligaen som gjelder. Det er bare å plotte inn i kalenderen allerede.

I "DC Super-kjæledyrligaen" er superhunden Krypto og Supermann uadskillelige bestevenner. De har de samme superkreftene, og bekjemper kriminaliteten i Metropolis side om side. Når Supermann og resten av Justice League blir kidnappet, må Krypto overtale en gjeng herreløse dyr - hunden Ace, grisen PB, skilpadden Merton og ekornet Chip - til å mestre sine nyoppdagede krefter og hjelpe ham med å redde superheltene. 

Filmen går kl. 18.00, og filmkiosken er åpen🤩 🎬🍿 mandag 19. september på KulØr'n og tirsdag 20. september i Halsahallen. 

Filmomtale og billetter til KulØr'n finner du her.

Filmomtale og billetter til Halsahallen finner du her.  


George Clooney og Julia Roberts gjenforenes omsider på det store lerretet i Ticket to Paradise! De spiller et fraskilt ektepar som slår seg sammen for å stoppe datteren (Kaitlyn Dever) fra å gjøre feilen de selv gjorde for 25 år siden. Under idylliske omgivelser på Bali forsøker de å sabotere bryllupet hennes, noe som virket som en god idé til å begynne med... Regissør og manusforfatter Ol Parker hadde også regi på Mamma Mia! Here We Go Again, og sto bak manus på The Best Exotic Marigold Hotel-filmene.

Filmen går kl. 20.00 mandag 19. september på KulØr'n og tirsdag 20. september i Halsahallen. 

Filmomtale og billetter til KulØr'n finner du her.

Filmomtale og billetter til Halsahallen finner du her. 


Kontakt

Sosiale media

2024 © iHeim