Fredag 12 Juli
kl. 19:00 - 21:00
Wesselgården, Øragata 19, Kyrksæterøra
Arr: Spelet i Wesselgården

Robin Hood - en trøndermusikal i Wesselgården

Spelet i Wesselgården er tilbake! Og for et spel dette blir, det er ingen ringere enn Robin Hood som inntar Wesselgården. Stykket er spesialskrevet av Andreas Ven Langø, og tilpasset lokale forhold. Her blir det både musikk og komikk. Vi skal få publikum til å gråte av glede, måpe av forbauselse og klappe så hendene er ømme dagen etter.

Fortellingene om Robin Hood, mannen som ledet banden som gikk styresmaktene, presteskapet og sheriffen midt imot, er godt kjent. Selv om de eldste nedtegnelsene er vel 800 år gamle, er Robin Hood fortsatt en figur som er godt kjent i den vestlige verden. De nyere fortellingene er mange, og er udødeliggjort med bl.a. “Helter i strømpebukser”, Kevin Costner og Disney. Det er variasjoner i historiene, men figuren er den samme.

Vår historie dreier rundt Robin Hood som lever som fredløs i Kjørseskogen. Han lever i håpet etter den forbudte kjærligheten, Marion Wessel. Prins Johan inntar Wesselgården som kongelig bolig, når han ankommer Kjørse for å få bukt med den fredløse. Sheriffen løper rundt og krever inn urimelig høye skatter, mens de fredløse tar fra de rike og gir til de fattige. Og Kong Rikard Løvehjerte, er det noen som har sett han?

Forestillinger/ billetter

Fre 12.07.2024
19:00 - 21:00
Konsert / teater / festival
Wesselgården, Øragata 19, Kyrksæterøra
Spelet i Wesselgården
Del på

Kontakt

Sosiale media

2024 © iHeim