Sommerlesfest

Heim bibliotek avslutter årets Sommerleskampanje med besøk av forfatteren Ørjan Zazzera Johansen. Alle som har deltatt i kampanjen denne sommeren, er velkomne til fest!

Erling Braut Haaland er kanskje verdens mest kjente nordmann! Men en gang var han en helt vanlig liten gutt fra Bryne, som elsket å spille fotball. Så hvordan ble han verdens største fotballspiller? 

Forfatter Ørjan Zazzera Johansen kommer også fra Bryne, og har blitt en ekspert på det unike fotballmiljøet der. 

I boka «Erling Braut Haaland,-  frå liten til størst» får vi høre om hvordan Haaland trente da han var en liten gutt, om treningsrutinene, hva han likte å gjøre utenom å spille fotball, og om hvordan det var å være lagkameraten hans

Som vanlig på Sommerlesfesten, blir det trekning av bokpremier og mulighet for å hente de siste sommerlespremiene! Alle som kommer får IS 😊

Tid og sted:

Biblioteket på Liabø mandag 2.september kl.17.00 (på kantina)

Biblioteket på kulØr’n tirsdag 3.september kl.17.00 (bibliotekets amfi)

Flere nyheter

Tilskudd til folkehelsearbeid 2025, Trøndelag fylkeskommune

Tilskuddsordningens målsetting: Målsetting med ordningen er å støtte prosjekter og tiltak som har som formål å påvirke samfunnsforhold som direkte eller indirekte påvirker befolkningens helse. Tilskuddsordningen skal støtte tiltak som fremmer deltakelse i nærmiljøet, trivsel og livskvalitet samt er med og utjevner sosiale ulikheter. Tilskuddsordningen skal bidra til å oppfylle målsettinger i Trøndelagsplanen og Balansekunst - Kulturstrategi for Trøndelag.

Kontakt

Sosiale media

2024 © iHeim