Frisklivsgruppe høst 2024

Vi starter nå opp med frisklivsgruppe på Liabø på torsdager i Halsahallen.

I høst starter vi opp med frisklivsgruppe i Heim kommune, denne gang på Liabø.Gruppa starter torsdag 19.9 (kl. 9-10) og varer til torsdag 5. desember. 

Det forutsetter nok påmeldte hvis gruppen skal bli noe av, slik at det er viktig at dere melder dere på og samtidig sprer ordet videre. Ta kontakt med oss i fysiotjenesten for påmelding eller mer informasjon.

Frisklivstilbud er et kommunalt helsetjenestetilbud rettet mot personer som har økt risiko for livsstilssykdom, hvor fysisk aktivitet og endret kosthold har en helsefremmende og forebyggende effekt. Dette er et tilbud for personer som selv har et ønske om livsstilsendring. Tilbudet består av en helsesamtale samt gruppebasert kostholdsveiledning og frisklivstrening.

I den individuelle helsesamtalen vurderes det hvilke behov den enkelte har, og motivasjon og ønsker for frisklivsperioden kartlegges. Sammen setter vi mål for perioden.

Frisklivstrening
Frisklivstreningen innebærer gruppetreninger under ledelse av fysioterapeut. Treningen foregår i 60 minutter 1 gang i uka, i totalt 12 uker. Varighet vil da bli fra september til tidlig desember. Treningen vil foregå en dag i uken, disse er ikke helt fastsatt enda. Økta vil bli gjennomført på torsdager. 

Hva koster det å delta?
3 måneder frisklivstrening inkludert helsesamtale er gratis. 

 Hvem kan delta?

  • Personer mellom 18 og 65 år, bosatt i Heim kommune 
  • Personer som selv har et ønske om livsstilsendring 
  • Personer som kan delta i gruppeaktivitet i 60 minutter 
  • Personer med selvstendig gangfunksjon og kan komme seg til og fra trening på egen hånd.

 Tilbudet passer ikke for de med store psykiske vansker eller store hjelpebehov.

Les mer om hvordan du melder deg på her på kommunens nettsider.

Kontakt

Sosiale media

2024 © iHeim