Verdensdagen for psykisk helse 2024

Verdensdagen for psykisk helse er 10. oktober. Dagen markeres i Heim tirsdag 1.oktober med turmarsj for alle. Årets tema: Vi trenger å snakke mer sammen #Gi 8 minutter

Venner for livet

Forskningen er krystallklar. Vår viktigste og mest avgjørende kilde til mening er våre sosiale relasjoner. Ingen andre faktorer spiller en like stor rolle for vår livskvalitet som hvor tilfredse vi er med relasjonene våre. Og det er alt for mange i dag som ikke er tilfredse.

44 prosent i Norge er plaget av ensomhet, i større eller mindre grad. En av fem opplever at de ikke har noen å vende seg til når de går gjennom noe vanskelig, og 4 av 10 studenter har få eller ingen venner.

Vennskap er noe vi kan skape, fornye og styrke gjennom hele livet. Gode vennskap kan virke beskyttende mot effektene av negativt stress, og gjør det lettere å tåle store omveltninger i livet.

Å erfare at vi har betydning for andre, er avgjørende for å ha et meningsfullt liv, og virker beskyttende når det stormer.

I årets kampanje vil vi bidra til aktive grep for å styrke relasjonene dine, for å gi livet mer mening i en urolig tid.

Les om verdensdagen for psykisk helse https://www.verdensdagen.no/tema-2024

ABC for god psykisk helse er et satsingsområde og verktøy for alle i Heim kommune https://www.heim.kommune.no/abc-for-god-psykisk-helse.6627295-507581.html

Markeres i Heim med turmarsj tirsdag 1. oktober
Oppmøte ved Hemnehallen kl. 09.00
Løypens poster: Hemnehallen – Sodvinhallen – Kulør’n – Hemnehallen
Alle er velkommen! Bli med! 


Kontakt

Sosiale media

2024 © iHeim