Bestilling av StikkUt- krus og skåler

Nå er det åpnet for salg av Stikk UT krus og skåler for 2024, som deltakere kan kjøpe seg som premie dersom de har gått mer enn 7 turer. I år er det både ny leverandør og ny kunstner; Annika Østerbye fra reklamebyrået Tibe! Årets priser er 185 kroner for krus og 235 kroner for skål.

Som tidligere år legger vi opp til at deltakerne kan velge å hente på  Det blir selvfølgelig også mulig å bestille direkte for hjemlevering, men da med porto og ekspedisjonstillegg.

Vi tar opp forhåndsbestillinger, med frist 15. oktober. Krusene og skålene er ventet klar for levering i november/desember.
Les mer her:
https://www.stikkut.no/nyheter/bestill-rets-stikk-ut-krus-og-skl

StikkUt - koordinator i Heim, Tove Karin Halse Lervik, 90242585 Halsa Frivilligsentral


Vennlig hilsen
Liv Synnøve Hoel
 Prosjektleder Stikk UT! og folkehelse

+47 93 68 54 08

Liv@stikkut.no

signature_2085401770





Flere nyheter

Tilskudd til folkehelsearbeid 2025, Trøndelag fylkeskommune

Tilskuddsordningens målsetting: Målsetting med ordningen er å støtte prosjekter og tiltak som har som formål å påvirke samfunnsforhold som direkte eller indirekte påvirker befolkningens helse. Tilskuddsordningen skal støtte tiltak som fremmer deltakelse i nærmiljøet, trivsel og livskvalitet samt er med og utjevner sosiale ulikheter. Tilskuddsordningen skal bidra til å oppfylle målsettinger i Trøndelagsplanen og Balansekunst - Kulturstrategi for Trøndelag.

Kontakt

Sosiale media

2024 © iHeim