TAKK!

Vi har slått alle innsamlingsrekorder i Heim ved årets TV-aksjon, og jaggu ligger vi herlig langt oppe både på fylkesnivå og landsnivå. Vi har samlet inn 109.34 kroner per innbygger, og det er nesten 43 kroner over landsgjennomsnittet! Det er på tide å takke....

Aksjonskomitèen i Heim er ferdige med årets gjennomføring av TV-aksjonen lokalt. Og resultatet så langt harmonerer godt med engasjementet som har vært vist under oppkjøringen til selve aksjonsdagen 20. oktober. Næringslivet har overgått seg selv, og foreningene i Heim har også kommet på banen med gode og viktige bidrag i dugnaden som i år har gått til Barnekreftforeningen. Skoler og barnehager har vært flittige og kreative, og også enkeltpersoner har vist en rørende stå-på-vilje for å sørge for at resultatet fra Heim skulle bli så godt som mulig. 

Egentlig skulle vi personlig ha takket hver enkelt for sitt engasjement og gode dugnadsinnsats, det hadde vært på sin plass. Så da gjør vi det: Takk for at DU var med og tok tak under årets TV-aksjon, resultatet ville ikke ha blitt det samme uten din innsats!

Alle skolene i kommunen har bidratt til aksjonen i år, og har vært kreative for å finne måter å få inn penger på. Magisk underholdning og aktiviteter, og sågar kaffeservering over hele fjøla. Barneløp med sponsorer og fysisk aktivitet der elever arbeidet inn hver eneste krone. Ryktet om at ledelsen ved Kyrksæterøra videregående skole måtte hoppe i sjøen, har vi ikke fått bekreftet enda...billedlige bevis er selvfølgelig interessant. Takk til hver enkelt skole, elev, lærer og leder på samtlige skoler i Heim. Dette var stort!

Aksjonskomitten fikk en pangstart på årets aksjon, da vår egen Henrik Singsdal la opp til et ellevilt prosjekt der målet var å gå 300km i vår egen fjellheim for Barnekreftforeninga og bygging av familiehus. Kjente norske fjes sendte lykkeønskninger og stuntet fikk god oppmerksomhet langt ut over kommunegrensa. Vi elsker slike påfunn, og at noen er gal nok til å sette i gang. Vi hadde vel i bakhodet at det kunne bli for tøft for èn mann å gjennomføre noe slikt, og etter halvgått løp måtte Henrik dessverre kaste inn håndkledet. Men uten Henrik sitt engasjement, smittende sådan, så hadde vi ikke fått en oppsving på bidrag fra næringslivet som i år. Enorme 811,- kr per kilometer forpliktet bedrifter, foreninger og noen enkeltpersoner seg til, akkurat DET vet vi at vi ikke hadde fått inn på næringslivsaksjonen uten initiativet fra Henrik Singsdal. All verdens takk!

Og så må vi takke de som tok stafettpinnen etter Henrik, da han måtte melde pass. Først var det Hemne Frisbeegolf som tok et kilometerjafs bare timer at det hele stoppet opp. Og så steller KIL Friidrettsavdeling, Turgruppa, istand en kilometerdugnad som vi ikke har sett maken til! Med base ved velpreparerte turløyper beregnet for folk i alle aldre, og med ulike utganspunkt, lokket Turgruppa til seg 150 personer som alle ville være med på å ferdigstille kilometerdugnaden til Henrik Singsdal. Og det klarte de med bravur! Herlige bilder fra herlige folk, som samlet seg da vi hadde behov for å stå sammen om å klare målsettingen som skulle sette Heim på TV-aksjons-kartet. Takk til Marita og Anita for initiativet - det ga oss motivasjon til å fyre på videre for årets TV-aksjon. 

Vi takker også hver enkelt av dere som var med på kilometerdugnaden, og til Hemne Turmarsjklubb som var en god bidragsyter. Vi vet hvem dere alle er, og har kost oss med alle selfiene dere tok under dugnaden. Tusen takk!

Mange kommuner opplever det vanskelig å oppnå full bøssebærerdekning på selve aksjonsdagen. I gamle Halsa fikk de det til, og det i god tid, men i gamle Hemne/Snillfjord ble noen roder uten bøssebærer i år. Det ligger mye arbeid å skaffe bøssebærere til alle deler av kommunen. Men det er et iherdig arbeid, da bøssebærerne er selve symbolet på TV-aksjonen. Det er derfor med stor glede at vi kan si at Heim knuste innsamlingsrekorden på bøsser i år! Så da må vi vel si oss fornøyde, da. Vi takker hver eneste bøssebærer i Heim for god og viktig innsats. Tusen takk for godt arbeid! 

Takk til teknikere og mediafolk som har sørget for at publikum har kunnet følge med på utviklingen via egen innbyggerportal - iHeim. Takk for alle fine ord, flotte videoer og spennende innhold.Ydmyk takk!

Og takk til alle viktige medhjelpere - dere vet hvem dere er. Tusen takk!

Flere nyheter

Tilskudd til folkehelsearbeid 2025, Trøndelag fylkeskommune

Tilskuddsordningens målsetting: Målsetting med ordningen er å støtte prosjekter og tiltak som har som formål å påvirke samfunnsforhold som direkte eller indirekte påvirker befolkningens helse. Tilskuddsordningen skal støtte tiltak som fremmer deltakelse i nærmiljøet, trivsel og livskvalitet samt er med og utjevner sosiale ulikheter. Tilskuddsordningen skal bidra til å oppfylle målsettinger i Trøndelagsplanen og Balansekunst - Kulturstrategi for Trøndelag.

Kontakt

Sosiale media

2024 © iHeim