Friluftsskolen i Heim

Friluftsskolen er i gang uke 26 i Valsøyfjord og kommer i uke 27 på Vinjeøra.

Friluftsskolen

Friluftsskole er et ferietilbud for barn og unge der vi ønsker å gi en lystbetont introduksjon til friluftsliv. Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr Friluftsskole i flere av kommunene i regionen, både sommer, høst og vinter.
I Heim er det et samarbeid mellom Friluftsrådet, Frivilligsentralene, Heim kommune, frivillige lag og foreninger og andre frivillige personer. Og tusen takk til Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll for støtte til aktivitetene.

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet med hovedfokus på 10-13-åringer og arrangeres på dagtid over tre til fem dager. Noen ganger inkluderes én overnatting. Målet med Friluftsskolen er å gi barna en lystbetont introduksjon til friluftsliv og skolene skal normalt være åpen for alle og ha lav deltakeravgift. Det tilbys også gratisplasser. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund og arrangeres over hele landet. Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal samarbeider i tillegg med sterke lokale aktører om gjennomføring i våre kommuner. Du kanlese mer om Friluftsskolen på de nasjonale sidene.

Det finnes 3 ledige plasser Vinjeøra ennå (28.6.23) så det er mulig å melde på ditt barn her: https://www.friluftsraad.no/index.php?page_id=23076

Kontaktperson i Heim, Tove Karin Halse Lervik, 90242585.


Flere nyheter

Sosiale media

2024 © iHeim