På kino i Heim

3. og 4. oktober kommer storfilmen "Krigsseileren" til KulØr'n og Halsahallen - et storslått drama som forteller historien om de over 30 000 norske krigsseilerne og deres familiers skjebne under og etter andre verdenskrig. For barna kommer en ny superheltfilm - Helt Super🎬🍿

Du trenger ikke å være superhelt for å være Helt Super!  Hedvig har krympet pappas superheltdrakt, og nå kan han ikke lenger være byens Superløve. Typisk Hedvig, som er ganske så klønete og mest glad i å game. Men når pappa velger sterke og suverene fetter Adrian til å bli den nye superhelten, bare MÅ Hedvig ta opp kampen. Bli med på en kaotisk, actionfylt og humoristisk jakt på superløvetittelen! 

Les mer om filmen og kjøp billetter til KulØr'n her. 

Les mer om filmen og kjøp billetter til Halsahallen her.


KRIGSSEILEREN er et storslått drama som forteller historien om de over 30.000 norske krigsseilerne og deres familiers skjebne under og etter andre verdenskrig. Vi følger sjømannen Alfred, gift med Cecilia og nybakt trebarnsfar fra Bergen. Når andre verdenskrig bryter ut er han og barndomskameraten Sigbjørn på jobb på et handelsskip midt ute i Atlanterhavet. De blir tvunget til å fortsette å seile i fronten av en krig de ikke har bedt om, i sivil og uten våpen. Hjemme i Bergen strever Cecilia med å klare seg og å ta vare på de tre barna i et okkupert land. Alfred og Sigbjørn kjemper for å overleve i en nedadgående spiral av vold og død, hvor tyske ubåter når som helst kan angripe skipet som er lastet med materiell som er nødvendig for de alliertes krigsinnsats. Krigsseilerne har ett mål: Å overleve – for å komme hjem. Men hvordan fortsetter man livet og relasjoner når man har vært adskilt i mange dramatiske krigsår? Kan sårene leges og gro? 

Les mer om filmen og kjøp billetter til KulØr'n her.

Les mer om filmen og kjøp billetter til Halsahallen her.

 

 

Sosiale media

2022 © iHeim