På kino i Heim

Uke 42 blir det råd for å se historien om Mamma Mø og Kråka for de minste, mens det blir Jentetur for de voksne i regi av Heim Bygdekino. Billetter finner du her!

Filmen "Mamma Mø finner hjem"  er en ny, morsom, fargerik og varm spillefilm om populære og elskede Mamma Mø og kråka. En film om to veldig forskjellige venner som utforsker og opplever livets store mirakler sammen. 

Les mer om filmen og kjøp billetter til KulØr'n her. 

Les mer om filmen og kjøp billetter til Halsahallen her.


Jentetur er en ny og drøy komedie fra produsentene bak publikumssuksessen "Norske byggeklosser". Forbered deg på å bli flau når en jentetrio legger ut på en tur full av sjalusi, utroskap, kreative familiekonstellasjoner og en begynnende midtlivskrise. Men heldigvis kan det meste både drikkes og ligges bort. Eller kan det egentlig det?
En ufrivillig skilsmisse tvinger fram nye og kompliserte livssvalg for Linda (Janne Formoe). Eksmannen har funnet seg en nydelig, yngre modell (Ida Ursin-Holm) som ikke bare har tatt mannen fra henne, men også gradvis overtatt mammarollen for Lindas ti år gamle datter. Samtidig er den nye kvinnen i gang med totalrenovering av det koselige hjemmet Linda en gang la sjela si i. Ikke nok med det - bestevenninnen (Line Verndal) er i ferd med å bli den unge kvinnens nye yndling. Desperate situasjoner krever desperate løsninger, og da tilbudet om en jentetur plutselig slenges på bordet, innser Linda at hun må handle raskt for ikke å miste bestevenninnen også...

Les mer om filmen og kjøp billetter til KulØr'n her.

Les mer om filmen og kjøp billetter til Halsahallen her.

 

 

Sosiale media

2024 © iHeim