Rause heimværinger

De som tviler på om folk i Heim er rause, bør lese dette. Den pågående julegaveaksjonen i regi av Hemne Frivilligsentral i samarbeid med NAV, viser at her har vi godt naboskap og ønsker hverandre en god julefeiring.

Det hele ble sparket i gang fra noen supre damer som møtes til håndarbeid og sosialt samvær ukentlig. Frivilligsentralens Strikkekaffe arrangeres hver mandag, der godt voksne damer koser seg med strikketøy og en god prat i peisestua på Helsesenteret på Kyrksæterøra. Her produseres store og små håndarbeid, som har vært levert takknemlige mottakere både på krisesenter og i bymisjon. I år ville strikkedamene gjerne gi sine strikkeprodukter lokalt - til flyktninger fra Ukraina primært, men også til sambygdinger som kanskje trenger litt ekstra til jul. Og så ble det slik da, at de bestemte seg for å pakke inn hjemmestrikkede luer, gensere, bukser, sokker og alt det fine som julegaver til folk i egen kommune. 

Og så ballet det på seg... Sist uke ble innbyggerne i Heim utfordret til å gi julegaver til Barn i alderen 0-18, og på frivilligsentralen i Øragata bugner det med innpakkede gaver allerede. Og næringslivet har også fått med seg aksjonen, og har meldt seg på for å sørge for gaver til alle i år. Og som om det ikke er nok, har en jente på 11 år bestemt seg for å gi en stor sum til flyktninger og sambygdinger som trenger litt ekstra en stor pengesum for å glede andre. Samhold og raushet, medmenneskelighet og kjærlighet. Det har innbyggerne i Heim mye av, det er det ingen tvil om. God førjulstid - alle!


Sosiale media

2023 © iHeim