Tips til tilskudd

Alle frivillige lag og foreninger i Heim kan fritt benytte Tilskuddsportalen.

https://tilskuddsportalen.no/

Tilskuddsportalen er et verktøy for deg som vil jobbe mer effektivt og lykkes bedre i å søke tilskudd til dine prosjekt, og er et digitalt oppslagsverk med over 2700 søkbare tilskudd. Tilskuddsportalen gir en god oversikt over ulike tilskudd.. Vi gir deg en oversikt over alle tilskuddsordninger som tilbys norske organisasjoner. Informasjon om tilskuddene oppdateres automatisk (via vår informasjonsrobot) og innholdet kontrolleres manuelt av vårt team. Du kommer derfor i forkant av søknadsarbeidet og kan få flere ideer til finansiering.

Heim kommune abonnerer på Tilskuddsportalen, til gratis tilgang for alle lag og foreninger i Heim. Ta kontakt med Halsa eller Hemne Frivilligsentral om du trenger hjelp/veiledning til innlogging og bruk av portalen.

Tilskuddsportalen består av to portaler: En for kommuneansatte og en for frivillige i lag og foreninger samt organisasjoner. Heim kommune har kun den for lag og foreninger. Hvis kommunen du tilhører allerede abonnerer på Tilskuddsportalen, er den gratis å bruke. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg. Hvis du ønsker informasjon du kan ta med til din kommune, kan du klikke her for å kontakte oss. Du kan se kommuner som abonnerer på portalen markert som grønt i kartet til høyre.

Vil du lære mer om hvordan du skriver en god tilskuddssøknad? Se gjerne på våre opplæringsvideoer om hvordan du kan bruke Tilskuddsportalen og skrive gode søknader.

Har du spørsmål eller trenger litt veiledning? Ta kontakt med Halsa Frivilligsentral 90242585 eller Hemne Frivilligsentral 97196302.

Kontakt

Sosiale media

2024 © iHeim