Visit Heim

Enten du liker deg ved sjøen eller trives med å gå turer i skog og fjell, er Heim et eldorado. Oversikt over opplevelser og attraksjoner finner du på nettsiden visitheim.no

Ved kysten i sørvestlige Trøndelag, på grensa til Møre og Romsdal, finner du idylliske Heim kommune. Enten du liker deg ved sjøen eller trives med å gå turer i skog og fjell, er Heim et eldorado. 

Vi har naturopplevelser for hele familien. Det er ikke uten grunn at Heim har blitt nevnt i tre reiselivsbøker det siste året:


På nettsiden visitheim.no finner du en komplett oversikt over aktiviteter og attraksjoner i Heim, inkludert overnatting og bespisning. 

Vi er stolte over å ha 7 ERG-sertifiserte aktører i Heim, 5 produsenter og 2 vertskap. Dette sikrer deg som gjest en gastronomisk opplevelse bestående av lokalmat fra Trøndelag. Serveringsstedene i Heim som har forpliktet seg til å servere lokalmat er Grønset Gard og Valsøya.Bli inspirert til din neste tur Heim på Visit Heim sin Instagram-konto. Kontoen administreres av Heim Næringsforening.

Hjertelig velkommen Heim ❤️

Foto: Kreativ Lobster.

Kontakt

Sosiale media

2024 © iHeim